23. lokakuuta 2016

eilinen leffailta

Eilen tosiaan pidettiin jonkunasteinen leffailta Sanin ja Katrin kans, koska me voidaan! Ensin kuitenkin ku nähtiin ni käytiin siellä kahvilassa - jälleen kerran. Oli muuten sama myyjä kuin viime viikollakin! Ja taas otin kaakaon ja sen tomaattimozzarellaleivän, koska en vaan pääse niiden hyvästä mausta yli... Mutta niin tosiaan, sen jälkeen sitten lähettiin kauppaan ja kerättiin kauhea läjä ruokaa ja oli niissä hommaakin - no porkkanoissa lähinnä, tilanne melkein perkelöityi! - kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.
Mutta tietenkin kaikki oli vaivan arvoista! Katsottiin se ihan uus leffa, Fundamentals of Caring. Jos ette tätä leffaa oo nähny, suosittelen todellakin. Tsekattiin, että se oli saanu 5 tähteä niin päätettii kattoo se - ja tietenki minäki klikkasin sitte 5 tähteä. Oli tosi hyvä, tuli naurettuu ja itkettyy. Voisin jopa katsoa uudestaankin! Mutta eka mun pitäs saada katsottua ainakin Kummisedät ja Aamiainen Tiffanylla. Hmm, ehkä niiden jälkeen voisi pitää uusintakierroksen ton Fundamentals of Caring'in kanssa.

4 kommenttia:

  1. Joo noiden porkkanoiden kanssa on kyllä varmasti ollut hommaa :D Tollaiset leffaillat on kyllä parhaita ♥

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, tarvittiin niissäkin kaks ihmistä :D toinen kuorii ja toinen leikkaa chopchop ja sillä lailla. ja TODELLAKIN, päätettiin et pitää alkaa tehä tällee useemminkin :3

      Poista
  2. Oi miten herkullisen näköiset leffanapostelut! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista