1. heinäkuuta 2017

rakastan airo gelaton mansikkapirtelöä

Ja Turkua.
Tuli tossa keskiviikkona käytyä pitkästä aikaa Turussa, ja näin Juliaa samalla. Ei ollutkaan taas kuin puol vuotta viime kerrasta kulunut, eh. Mutta otettiin tavotteeks nähdä vielä toisen kerran tänä kesänä joten! Tuttuun tapaan hengailtiin eka Wiklundilla ja vähän aikaa Hansassa, ja lähdettiin sitten Myllyyn.

Kävin ekaa kertaa ostamassa jotain Airo Gelatosta, Myllyn alakerrassa olevasta pienestä pisteestä XXL:n vieressä siis. Ja en voi muuta sanoa kuin että toi mansikkapirtelö oli parasta! Se on oikeesti niin hyvää, että unohdat kaikki brain freezet ynnä muut, koska tota on vaan pakko saada lisää ja lisää. Todellaki meen vielä ens kerralla! Viihdyttiin Myllyssä joku 4 tuntia vissiinkin, ja tietenkin käytiin aivan ensimmäisenä syömässä Rapidossa. Ja mä olin onnellinen, kun sain syödä Julian ranskikset loppuun.



Myllyn jälkeen pysähdyttiin vähäks aikaa jokirantaan mun pyynnöstä. En tiiä mikä siinä on, mut mun mielestä jokiranta on niin kiva paikka! Onhan Aurajoki aika ruskea ja näyttää vähän surkealta, mutta eloo siihen tuo kaikki jokilaivat ja muut veneet - ja näin jopa vesijetinki tuona päivänä. Noista puluista tuli meijän uusia frendejä, mutta lokit ajo meidät loppujen lopuks pois koko jokirannasta. En tiiä, en vaa erityisemmin pidä niistä. Anyway, sitten hain vielä yhden jätskiannoksen.
Todettiin Julian kanssa, että jos mä oisin jätskiannos, näyttäisin aika lailla tuolta. Ja tiedän, mitä mietitte; oli punainen muumitikkari! Vielä ois puuttunut pinkki lusikka, sitten tuo ois ollu aivan 101% minä. Lähdinkin sitten tuon jälkeen kotiin. Mutta vielä: katsokaa tätä rakennusta!
Niinku katsokaa! Etupuoli näyttää aika lailla samalta ikkunoiden puolesta siis. That really made my day, näyttää musta tosi söpöltä. Sitten ostoksiin. Löysin kaikenmoista kivaa siis H&M:ltä, GinaTricotista, Sokokselta ja Suomalaisesta kirjakaupasta.

Vaaleanpunaiset unelmat löysin Hansan H&M:ltä. Kaikki muut löytyikin sitten Myllystä. Kuitenkin! Tarvitsin uuden kaapelin, koska vanha vähän niinkuin rispaantui aika piloille - vainiphonejutut... - ja tietenkin päätin hankkia vaaleanpunaisen! Ja toi lippis on vaan niin tehty mulle. Kiiltävä ja niin ihananvärinen. Jos oisin lippis, olisin tuo.
Nää ihanat chokerit löysinkin Ginasta! Ylempi oli -50% alennuksessa ja alempi nyt oli vaan hieno, että päätin ostaa. Mulla on muutenkin vaan yksi choker, ja noi on enemmän mun tyylisiä, kuin se yksi. Lisäksi löysin myös hameen, mutta en keksinyt, miten saisin sitä kuvattua kivasti.
Sokokselta sain mukaani timantin muotoisen meikkisienen, ja sitten ohuen viuhkasiveltimen. Jälkimmäistä tietenkin suunnittelen käyttäväni highlightin laittamiseen. En ole vielä kumpaakaan sen kummemmin testannut, mutta toivon, että ovat toimivia. Ajattelin ensin ostaa meikkivoiteelle siveltimen, mutta sitten muistin, miten kamalaa sitä on pestä... En tiedä, musta se on vaan horror. Toisalta kylhän toiki luultavasti kamalaksi kerkeää menemään, mutta niin.
Sitten vuorossa on mun henkilökohtainen suosikki, tällä kertaa Suomalaisesta kirjakaupasta! Uusi kalenteri, jonka voin ottaa käyttöön elokuussa. Ajattelin tehdä tästä erillisen postauksen, koska no - toi on niin hieno ja söpö! Olen Julialle elämäni velkaa, kun se huomasi tuon ekana. Aikomukseni oli  nimittäin ensin ostaa Vallilan "aikuismainen" kalenteri. Mutta sitten mäkin näin tuon, ja totesin että hitot aikuismaisuudesta.

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen päivä ja ihania ostoksia! <3 Ainakin tuo bold metals-meikkisieni on tosi hyvä! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :3 musta ainaki oli kivaa :D ja kyllä se musta hyvin asiansa ajaa, ite ainakin tykkään käyttää

      Poista