6. joulukuuta 2016

lahjojen paketointia

Ensimmäistä kertaa elämäni aikana ostin mun siskoille joululahjat ja paketoin ne itse! Aateltiin tänä vuonna toisen siskoni kanssa tehdä näin, ei siis aiempina vuosina oikeen olla toisillemme mitää ostettu. Nojoo, äiti kyllä auttoi mua ihan tarpeeksi ton ekan lahjan paketoimisen kanssa, mutta tokan hoidin kokonaan itse. Tuli niistä aika söpöjä! Heh, en jaksa oottaa, että mun siskot näkee mitä multa saa. Vaikken mitään kauheen ihmeellistä ostanut, mut lahjojen antaminen on oikeestaan yhtä kivaa kuin sen sanotaan olevan.
Enää pitäisi keksiä äidille lahja, sitä menen varmaan katsomaan vielä tällä tai ensi viikolla. Ja pitäisi myös tiedustella kavereilta, vaihdetaanko tänä vuonna lahjoja vai ei. Hmm, musta tuntuu, että äidille lahjan ostaminen on vaikeampaa kuin esimerkiksi kaverille... Onneksi jouluun on kuitenkin vielä sinänsä paljon aikaa, niin kyllä vielä kerkiää! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sulle! :)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kaikki vaan ostelee lahjoja ja itse oon ostanu paketin vasta äidilleni :s :D Kiire tulee pian! Ja hei, hyvää itsenäisyyspäivää sullekin :)

    https://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iteltä uupuu kans vieläkin se äidin paketti ja kaikki muut on jo :'D kyllä tässä onneks viel kerkee! ja kiitos :3

      Poista