1. joulukuuta 2016

joulukuu, vihdoinkin!

1. joulukuuta on viimein koittanut! 23 päivää jouluun enää. Alan aina joulukuun alussa päästä oikeesti joulufiilikselle, ja hetihän se alkoi, kun avasin kalenterin ensimmäisen luukun. Mulla on tänäkin vuonna muumikalenteri. Itse asiassa mulla on melkein joka vuonna ollut muumikalenteri, mutten tietenkään valita! Musta ne on aina söpöjä.

Ja vielä enemmän pääsin joulumielelle, kun lähin koulusta. Ainakin täällä päin sato lunta ja sataa ehkä vieläkin. Olin kotona kyllä vasta viiden maissa, jäin puoli kolmen jälkeen tekemään venäjän koetta ja tein sitä kaksi tuntia... En ole mitään, siis mitään koetta tehny koskaan noin kauaa! Kerta se on ensimmäinenki. Mut ainakin vastasin tehtäviin huolella ja jätin vain yhden ainoan kohdan tyhjäksi, musta se koko koe meni paljon paremmin kuin odotin.
Mulle on muuten tulossa erittäin kiva viikonloppu! Meen nimittäin lauantaina shoppailemaan Turkuun taas vaihteeksi. Ostoslistalla olisi uusi talvitakki, kaulahuivi ja mekko puuro- ja joulujuhlaan. Puurojuhla on siis yksi sellainen vähän discontyyppinen, joka järjestetään meidän koulussa joka vuosi. Se on lukiolaisille ja ysiluokkalaisille. Nojoo, onhan koulun discoissa aina vähän meh meininki ehkä, mutta menen sinne silti, hah. Ja luonnollisesti teen postauksen shoppailupäivästäni ja laitan ostoksista kuvia sitten myöhemmin!

2 kommenttia: